جراحی پروتز سینه چیست و مراحل انجام عمل کاشت سینه در زنان

جراحی پروتز سینه

جراحی پروتز سینه و انواع روش‌های عمل کاشت ایمپلنت پستان در زنان + عوارض و مزایا آن؛ یکی از عمل‌هایی که هم جنبه زیبایی دارد و هم جنبه درمانی، عمل جراحی پروتز سینه در زنان است. عمل کاشت ایمپلنت پستان از سال 1889 در بین بانوان رواج پیدا کرد و به عنوان یکی از پرمخاطب‌ترین عمل‌های جراحی زیبایی سینه تاکنون مورد استفاده قرار گرفته است.

عمل جراحی پروتز سینه (به انگلیسی معادل Breast Prosthesis است) در راستای افزایش حجم سینه و پستان پس از دلایلی همچون کاهش وزن، سرطان سینه، شیردهی بانوان پس از بارداری و غیره مورد استفاده قرار گرفته و با افزایش حجم و بزرگ کردن سینه در زنان به آنان اعتماد به نفسی تازه می‌دهد.

ما در این مقاله قصد داریم درباره چیستی عمل جراحی بزرگ کردن سینه (پروتز)، انواع روش‌های آن به همراه مزایا و معایب این نوع از عمل جراحی اشاره کنیم و در نهایت خواستار معرفی بهترین پزشک جراح و دکتر پروتز سینه هستیم؛ با ما همراه باشید تا با عمل کاشت سینه بیشتر آشنا شوید و نسبت به آن آگاهانه اقدام نمایید.

همچنین شما می‌توانید در حین مطالعه این مقاله، هر زمان که نیاز به مشاوره داشتید از طریق شماره تلفن 02122784592 با دکتر مریم شریفی ارتباط برقرار نمایید.

بیشتر بخوانید: سرطان سینه چیست

جراحی پروتز سینه چیست

پروتز سینه راهی سریع برای پر کردن فضای داخل سینه و همچنین فرم دهی به سینه است. همچنین انجام این جراحی، سبب می‌شود تا در زمان پوشیدن لباس‌های خاص و مهمانی تناسب اندامی زیبا داشته باشید.

انجام عمل پروتز سینه همچنین در افرادی که به دلیل ابتلا به سرطان سینه و درمان سرطان، سینه برداشته شده و یا به دلیل بروز صدمه و یا بیماری خاص، یکی و یا هر دو سینه خود را از دست داده‌اند، می‌تواند کمک کننده باشد.

پروتز سینه یا ایمپلنت پستان (کاشت سینه) در زنان چیست

این جراحی یکی از انواع جراحی‌های زیبایی سینه است که طی آن متخصص و جراح پستان در پروسه‌ای حدوداً 2 ساعته به بازسازی و افزایش حجم سینه می‌پردازد. این جراحی گاهی با هدف درمانی و برای بازسازی پستان انجام می‌شود که بخشی از درمان سرطان پستان است. گاهی نیز این جراحی با هدف زیبایی انجام می‌شود.

بزرگ کردن سینه و افزایش حجم آن به کمک جراحی روشی ایمن و با کمترین تهاجم است. داشتن سینه‌هایی بزرگ و خوش فرم باعث افزایش حس زنانگی، جذابیت و اعتماد به نفس در خانم‌ها می‌شود. اگر زنان بر اثر عوامل مختلف، زیبایی طبیعی سینه‌های خود را از دست داده باشند و یا دچار افتادگی یا عدم تقارن سینه باشند، با این روش جراحی می‌توانند زیبایی خود را دوباره به دست آورند. برای انجام این جراحی لازم است تا به بهترین جراح پروتز سینه مراجعه کنید.

علت انجام عمل پروتز سینه چیست

جراحی پروتز سینه می‌تواند به دلایل مختلفی انجام شود. بانوانی که به علت سرطان سینه یکی یا هر بخش پستان خود را از دست داده‌اند می‌توانند تحت این جراحی از این پروتزها داخل بافت سینه و در میان ماهیچه‌های این قسمت استفاده نمایند. با این کار دیگر بابت نبود این بخش از بدن خود احساس سر خوردگی و خجالت نخواهند کرد.

به علاوه زنانی که به صورت مادرزادی و یا در اثر کاهش وزن دارای سینه‌های کوچک و کم حجمی هستند که باعث کاهش اعتماد به نفس این افراد شده است می‌توانند با کمک عمل پروتز سینه به فرم و حالت مطلوب خود در این بخش از بدن دست یابند.

علت انجام جراحی پروتز سینه در زنان چیست

اما جراحی پروتز سینه تنها برای بزرگ کردن سینه‌ها در زنان انجام نمی‌شود؛ زنانی که دارای سینه‌های نامتقارنی هستن و از این بابت شکایت دارند می‌توانند با این جراحی شکل و فرم دلخواه خود برسند. توصیه می‌کنیم اگر سینه‌های افتاده‌ای دارید مقاله لیفت سینه را نیز مطالعه کنید.

همانطور که گفتیم عمل پروتز سینه هم برای درمان و هم برای زیبایی انجام می‌شود. هدف از این جراحی عبارت است از:

  • افزایش حجم و سایز سینه‌هایی که به صورت طبیعی و ژنتیکی کوچک هستند.
  • افزایش سایز و فرم دادن سینه‌هایی که بعد از بارداری، شیردهی و رژیم لاغری دچار افتادگی شده‌اند.
  • متقارن سازی پستان‌ها در مواردی که سینه‌ها به صورت ژنتیکی یا بر اثر گذشت زمان دچار عدم تقارن شده‌اند.
  • بازسازی سینه و افزایش حجم آن بعد از درمان سرطان پستان

چه افرادی جراحی پروتز سینه را انجام می دهند؟

برای انجام جراحی پروتز سینه هیچ شرایط خاصی وجود ندارد. بیشتر افرادی که از ظاهر سینه خود راضی نبوده و سن بالای 25 سال دارند می‌توانند این جراحی را انجام دهند.

همچنین همانطور که گفته شد، خانم‌هایی که به دلایل مختلف از جمله بیماری یکی و یا هر دو سینه خود را به طور نسبی از دست داده‌اند نیز می‌توانند از این پروتزها استفاده کنند. در این گروه از افراد بعد از بررسی میزان برداشته شدن بافت سینه، نوع پروتز سینه و جای آن مشخص می شود تا بتواند سبب بهبود ظاهر سینه شود.

مناسب ترین نفر برای انجام عمل پروتز سینه (کاشت پستان) کیست

انجام عمل پروتز سینه در این خانم‌ها، باعث می‌شود تا علاوه بر حفظ ظاهر خود، با افزایش اعتماد به نفس رو به رو شده و کمتر تحت تاثیر نتیجه بیماری و صدمات خود قرار گیرند.

جراحی پروتز سینه همچنین به خانم‌هایی که دارای سینه با سایز کوچک هستند و یا افرادی که دارای سینه‌ای افتاده و بزرگ هستند توصیه می‌شود. در این افراد باتوجه‌به اندازه و فرم سینه، پروتز سینه انتخاب می‌شود. نتیجه هر دو جراحی، یکی است.

مراحل عمل پروتز سینه در زنان

این جراحی با بیهوشی عمومی انجام می‌شود و طی عملی 1 یا 2 ساعته به اتمام می‌رسد. در جلسه مشاوره، جراح متخصص سینه با بررسی وضعیت پستان‌ها، بهترین نوع پروتز را برای فرد انتخاب می‌کند.

انتخاب پروتز معمولا با توجه به پهنای سینه، ارزیابی پوشش نسج نرم سینه و بافت سینه صورت می‌گیرد. برخی از افرادی که به‌دلیل بیماری یا موارد دیگر مجبور به عمل پروتز سینه هستند، ممکن است از این عمل حس خوبی نداشته باشند و تصور کنند که شکل طبیعی بدن‌شان را از دست می‌دهند. اما معمولا با گذشت زمان و بعد از انجام عمل احساس بهتری نسبت به این تغییرات پیدا می‌کنند.

نحوه انجام جراحی پروتز سینه

در این جراحی، سینه را از محلی برش داده و پروتز را در میان بافت سینه قرار می‌دهند. برای انتخاب محل برش در جراحی پروتز سینه می‌توانید پیش از جراحی با پزشک خود صحبت کرده و نظر خود را درباره محل برش‌ها بیان کنید. این پروتزها در میان بافت‌های پستان قرار گرفته و به همین دلیل حالت طبیعی‌تری پیدا می‌کنند. به طور کلی برش‌های جراحی پروتز سینه می‌تواند با سه شکل برش انجام شود.

نحوه انجام عمل و مراحل جراحی پروتز سینه در زنان

پروتز می‌تواند از طریق برش از قسمت زیر بغل درون بدن وارد شود و یا این برش‌ها از قسمت دور هاله سینه انجام شود. برش سینه از قسمت زیرین و پایین آن نیز روشی است که برای این جراحی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

افرادی که دارای سینه‌های بزرگی هستند، می‌توانند با عمل کوچک کردن سینه یا ماموپلاستی سایز سینه خود را کاهش دهند. این مقاله را بخوانید تا اطلاعات کاملی در باره آن بدانید.

در گذشته، زمانی که فرد جراحی پروتز سینه انجام می‌داد با مشکلاتی مانند پاره شدن پروتز و خارج شدن مایع موجود در آن مواجه می‌شد. اما خوشبختانه امروزه، با بهبود تکنولوژی و پیشرفت تکنیک‌ها و ابزارهای پزشکی، عوارض این جراحی به حداقل رسیده است. 

بیشتر بخوانید: طول عمر پروتز سینه

نتیجه‌گیری

جراحی پروتز سینه یکی از روش‌های مورد استفاده برای ایجاد تقارن بین سینه‌ها یا بزرگ کردن آن است. این جراحی علاوه بر بهبود ظاهر، می‌تواند تاثیر مثبتی بر روحیه و اعتماد به نفس افراد دارد.

روش‌های مختلفی در راستای قرار دادن پروتز در سینه و پستان زنان وجود دارد که شامل برش زدن در زیر بغل، برش زدن زیر هاله رنگی نوک سینه و برش در زیر سینه می‌شود و بسته به نوع عمل، ابعاد پروتز، خواسته بیمار و پیچیدگی آن توسط پزشک انتخاب و اعمال می‌شود.

همچنین توجه داشته باشید که عمل پروتز سینه به صورت بیهوشی عمومی صورت می‌گیرد و بهتر است یک همراه در کنار شما موقع عمل حضور داشته باشد.

لازم به ذکر است که شما می‌توانید از طریق شماره تلفن 02122784592 جهت دریافت مشاوره و تعیین وقت قبلی برای مراجعه حضوری با دکتر مریم شریفی به عنوان جراح و متخصص پستان و سرطان تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول

مراحل عمل پروتز سینه چیست؟

عمل پروتز سینه معمولا در 3 مرحله انجام می‌شود، مرحله اول بیهوشی عمومی بیمار است و در مرحله بعدی باتوجه‌به ابعاد پروتز و نحوه عمل، پزشک نوع برش در عمل را تشخیص و اجرا می‌کند و در نهایت پس از جایگذاری پروتز در پستان زنان، محل برش را بخیه می‌زند.

زمان بهبودی بعد از عمل پروتز سینه چند روز است؟

بعد از عمل پروتز سینه معمولا 4 تا 6 هفته زمان لازم است تا کاملا بهبود پیدا کنید.

مطالب مرتبط
12 Responses
  1. سلام من مربی شنا هستم می حوام پروتز انجام بدم ولی می تسم نتونم یه مدت شنا کنم
    دکت رجان تا چه مدت نمی شه استخر و شنا رفت ممنون میشم جواب بدید

  2. خیل متشکر علی بود
    سوالی داشتم ازتون خانم دکتر بعد از جراحی پروتز سینه از همون سوتین های معمول باید استفاده کرد یا متفاوت هست؟

    1. بسته به مارک پروتزی که انتخاب میکنید متفاوت هست . به طور معمول 10 تا 15 سال ماندگار هستند و بعد از اون می تونین پروتز جدید جایگیزین کنید.

  3. سلام مقاله جامع و کامل بود ممنون، فقط ی سوال خانم دکتر ببخشید بعد از 6 هفته یا دو ماه استراحت با لمس و فشار سینه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
    و راجبه قیمت، پروتز سیلیکونی خوب که با پرواز هم مشکلی ایجاد نشه، هزینه جراحی حدودا چقدر میشه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *