پروتز سینه

پروتز سینه یا ایمپلنت سینه (Augmentation Mammoplasty) جراحی بازسازی سینه و افزایش حجم آن است که هم یک عمل زیبایی و هم عمل درمانی محسوب می شود. این عمل سال هاست که در میان زنان در سراسر جهان رواج دارد و زنانی که به دلایل مختلف از جمله شیردهی، کاهش وزن، سرطان و یا سوء تغذیه حجم سینه هایشان کاهش یافته، می توانند با انجام این عمل حجم سینه های خود را افزایش دهند. اما چه کسانی می توانند از پروتز سینه استفاده کنند؟ انواع روش جراحی پروتز سینه چیست؟ مزایا و معایب این روش چیست؟ بهترین جراح پروتز سینه چه کسی است؟ با ما در این مطلب همراه باشید تا به بررسی کامل عمل کاشت سینه بپردازیم.

عمل جراحی پروتز سینه چیست؟

پروتز سینه راهی سریع برای پر کردن فضای داخل سینه و همچنین فرم دهی به سینه است. همچنین انجام این جراحی، سبب می شود تا در زمان پوشیدن لباس های خاص و مهمانی تناسب اندامی زیبا داشتیه باشید.

انجام این جراحی همچنین در افرادی که به دلیل ابتلا به سرطان سینه و درمان سرطان سینه برداشته شده و یا به دلیل بروز صدمه و یا بیماری خاص، یکی و یا هر دو سینه خود را از دست داده اند، می تواند کمک کننده باشد.

این جراحی یکی از انواع جراحی های زیبایی است که طی آن متخصص و جراح پستان در پروسه ای حدوداً 2 ساعته به بازسازی و افزایش حجم سینه می پردازد. این جراحی گاهی با هدف درمانی و برای بازسازی پستان انجام می شود که بخشی از درمان سرطان پستان است. گاهی نیز این جراحی با هدف زیبایی امجام می شود.

بزرگ کردن سینه و افزایش حجم آن به کمک جراحی روشی ایمن و با کمترین تهاجم است. داشتن سینه هایی بزرگ و خوش فرم باعث افزایش حس زنانگی، جذابیت و اعتماد به نفس در خانم ها می شود. اگر زنان بر اثر عوامل مختلف، زیبایی طبیعی سینه های خود را از دست داده باشد و یا دچار افتادگی یا عدم تقارن سینه باشند، با این روش جراحی می توانند زیبایی خود را دوباره به دست آورند. برای انجام این جراحی لازم است تا به بهترین جراح پروتز سینه مراجعه کنید.

اینستاگرام دکتر مریم شریفی
اینستاگرام دکتر مریم شریفی

علت انجام عمل پروتز سینه چیست؟

جراحی پروتز سینه می تواند به دلایل مختلفی انجام شود. بانوانی که به علت سرطان سینه یکی یا هر بخش پستان خود را از دست داده اند می توانند تحت این جراحی از این روتز ها داخل بافت سینه و در میان ماهیچه های این قسمت استفاده نمایند. با این کار دیگر بابت نبود این بخش از بدن خود احساس سر خوردگی و خجالت نخواهند کرد.

به علاوه زنانی که به صورت مادرزادی و یا در اثر کاهش وزن دارای سینه های کوچک و کم حجمی هستند که باعث کاهش اعتماد به نفس این افراد شده است می توانند با کمک این جراحی به فرم و حالت مطلوب خود در این بخش از بدن دست یابند. اما جراحی پروتز سینه تنها برای بزرگ کردن سینه ها انجام نمی شود! زنان که دارای سینه های نامتقارنی هستن و از این بابت شکایت دارند میتوانند با این جراحی شکل و فرم دلخواه خود برسند. توصیه میکنم اگر سینه های افتاده ای دارید مقاله لیفت سینه را نیز مطالعه کنید.

همانطور که گفتیم عمل پروتز سینه هم برای درمان و هم برای زیبایی انجام می شود. هدف از این جراحی عبارت است از:

علت انجام پروتز سینه
  • افزایش حجم و سایز سینه هایی که به صورت طبیعی و ژنتیکی کوچک هستند؛
  • افزایش سایز و فرم دادن سینه هایی که بعد از بارداری، شیردهی و رژیم لاغری دچار افتادگی شده اند؛
  • متقارن سازی پستان ها در مواردی که سینه ها به صورت ژنتیکی یا بر اثر گذشت زمان دچار عدم تقارن شده اند؛
  • بازسازی سینه و افزایش حجم آن بعد از درمان سرطان پستان

چه افرادی جراحی پروتز سینه را انجام می دهند؟

برای انجام جراحی پروتز سینه هیچ شرایط خاصی وجود ندارد. بیشتر افرادی که از ظاهر سینه خود راضی نبوده و سن بالای 25 سال دارند می توانند این جراحی را انجام دهند.

همچنین همانطور که گفته شد، خانم هایی که به دلایل مختلف از جمله بیماری یکی و یا هر دو سینه خود را به طور نسبی از دست داده اند نیز می توانند از این پروتز ها استفاده کنند. در این گروه از افراد بعد از بررسی میزان برداشته شدن بافت سینه، نوع پروتز سینه و جای آن مشخص می شود تا بتواند سبب بهبود ظاهر سینه شودد. انجام  این جراحی در این خانم ها، باعث می شود تا علاوه بر حفظ ظاهر خود، با افزایش اعتماد به نفس رو به رو شده و کمتر تحت تاثیر نتیجه بیماری و صدمات خود قرار گیرند.

جراحی پروتز سینه

با انجام این ازمون خود را از لحاظ لزوم انجام جراحی پروتز سینه بسنجید.

1 / 5

آیا تحت جراحی ماستوپکسی یکی یا هر دو سینه خود را از دست داده اید؟

2 / 5

آیا سینه های شما نامتقارن و از لحاظ ظاهری متفاوت است؟

3 / 5

آیا سینه های شما کوچک است و اعتماد به نفستان را کاهش داده است؟

4 / 5

آیا کمتر از ۱۸ سال سن دارید؟

5 / 5

آیا در دوران بارداری یا شیردهی هستید؟

لطفا نام و شماره تماس خود را برای دریافت مشاوره وارد نمایید.

0%

جراحی پروتز سینه همچنین به خانم هایی که دارای سینه با سایز کوچک هستند و یا افرادی که دارای سینه ای افتاده و بزرگ هستند توصیه می شود. در این افراد با توجه به اندازه و فرم سینه، پروتز سینه انتخاب می شود. نتیجه هر دو جراحی، یکی است. شاید می پرسید چگونه ممکن است ؟

خانم دکتر مریم شریفی دراین خصوص توضیح می دهند که نتیجه هر دو جراحی های فوق زیبا تر شدن ظاهر سینه و رضایت بیش تر فرد از تناسب اندام خود و زیبایی بدن خود را به همراه دارد.

با انجام آزمون مقابل می توانید خود را از نظر نیاز به جراحی پروتز سینه از لحاظ جسمی محک بزنید.

سلبریتی هایی که پروتز سینه انجام داده اند!!!

پروتز سینه از جراحی های پر طرفداری است که بسیاری از سلبریتی های مشهور در جهان این جراحی را انجام داده اند. برخی از این افراد به جراحی خود اقرار کرده اند و برخی نیز آن را انکار کرده اند. آنجلینا جولی یکی از سلبریتی های مشهوری است که به انجام این جراحی اقرار کرده است. این بازیگر به علت کاهش احتمال سرطان سینه که به صورت ارثی در خود داشت هر دو سینه خود را تخلیه کرده است.

جراحی ایمپلنت سینه چگونه انجام می شود؟

این جراحی با بیهوشی عمومی انجام می شود و طی عملی 1 یا 2 ساعته به اتمام می سد. در جلسه مشاوره، جراح متخصص سینه با بررسی وضعیت پستان ها، بهترین نوع پروتز را برای فرد انتخاب می کند.

انتخاب پروتز معمولا با توجه به پهنای سینه، ارزیابی پوشش نسج نرم سینه و بافت سینه صورت می‌گیرد. برخی از افرادی که به‌دلیل بیماری یا موارد دیگر مجبور به عمل پروتز سینه هستند، ممکن است از این عمل حس خوبی نداشته باشند و تصور کنند که شکل طبیعی بدن‌شان را از دست می‌دهند. اما معمولا با گذشت زمان و بعد از انجام عمل احساس بهتری نسبت به این تغییرات پیدا می‌کنند.

انتخاب نوع و مدل پروتز بر اساس موارد زیر صورت می گیرد:

ابعاد و اندازه اولیه پستان (پهنای سینه فرد)

فاصله میان دو سینه

ویژگی های بافت نرم پستان

در جریان جراحی، پزشک برای وارد کردن این پروتزها، برش هایی را در  ناحیه زیر بغل، دور هاله سینه (اطراف نوک پستان) دور ناف یا چین زیر سینه ایجاد می کند. سپس پروتز از زیر این برش ها وارد بدن می شود و در ناحیه سینه قرار می گیرد. بدن، پروتز را در جای وارد شده نگه می دارد و مانع از جا به جا شدن آن زیر پوست می شود. بعد از قرار دادن پروتز، جراح محل برش را بخیه می زند و می بندد. در جراحی لیپوماتیک شکم و پهلو م یتوانید

لیفت سینه با پروتز

لیفت سینه با پروتز

ماستوپکسی یا لیفت سینه به کمک پروتز نیز یکی از انواع جراحی های پروتز سینه است که در آن جراح با استفاده از پروتز، سینه های افتاده را بالا می کشد و حجم آن ها را بهبود می بخشد. در این جراحی، برش ها فقط در قسمت آرئول (هاله سینه) ایجاد می شود. این روش برای سینه هایی که کوچک است و از طرفی نیاز به لیفت داخلی برای بالا بردن سینه دارد انجام می شود. ماستوپکسی ترکیبی از پروتز سینه  و لیفت است.

انواع پروتز سینه

پروتز سینه را از نظر میزان برجستگی، شکل ظاهری و جنس می توان به انواع مختلف تقسیم کرد. در ادامه به بررسی هر یک از انواع آن می پردازیم.

انواع پروتز سینه

انواع پروتز از نظر میزان برجستگی

  1. پروتز سینه با برجستگی کم (Low profile)
  2. پروتز سینه با برجستگی زیاد (High Profile)
  3. پروتز سینه با برجستگی خیلی زیاد (Ultra high profile)

انواع پروتز از نظر فرم

انواع پروتز سینه از نظر شکل ظاهری به دو دسته گرد و اشکی تقسیم می شود.

پروتز سینه گرد

پروتز سینه گرد

پروتز گرد (Round) برای افرادی مناسب است که دوست دارند سینه هایی برجسته تر و بافت سینه نرم و خوش فرمی داشته باشند. این پروتز ها در قسمت بالایی خود حجیم تر بوده و حالت پر تری را در بدن ایجاد میکنند. خانم هایی که به دنبال جذابیت و برجستگی بیشتر سینه های خود هستند می توانند از این دسته از پروتز های گرد استفاده نمایند. پروتز های اشکی پر طرفدار تر هستند.

پروتز سینه اشکی

پروتز سینه اشکی

این پروتز که به نام آناتومیکال یا قطره‌ اشکی هم شناخته می شود، برای افرادی مناسب است که دوست دارند ظاهر سینه یشان طبیعی تر باشد. این پروتز برای افرادی مناسب است که خود بافت سینه خیلی کمی دارند یا پستان آن ها تخت و بدون بافت است. همچنین خانم هایی که بافت سینه یشان نرم است و یا دچار مشکل عدم تقارن ظاهری پستان ها هستند نیز این پروتز مناسب تر است.

انواع پروتز از نظر مواد تشکیل دهنده

پروتز سینه از مظر جنس نیز انواع مختلفی دارد که از نظر قیمت، میزان راحتی و نحوه برش با هم تفاوت دارند. جراح با توجه به شرایط بیمار، بهترین نوع پروتز را انتخاب می کند. انواع پروتز از نظر جنس عبارتند از:

پروتز سینه آب نمکی

این نوع پروتزها شکل گرد دارند و با سالین (آب نمک) پر شده اند. جداره این پروتزها سیلیکونی و غیرقابل نفوذ است. در صورتی که این پروتز پاره شود، مایع آن به صورت طبیعی جذب بدن می شود و هیچ مشکلی را برای بدن ایجاد نمی کند. از مزایای این پروتز می توان به نیاز آن به برش کمتر، قیمت مناسب و نیاز کمتر به معاینه اشاره کرد. اما از نظر لمس کردن این پروتزها غیرطبیعی تر به نظر می رسند و احتمال خالی شدن خود به خود آن ها وجود دارد. ضمن این که ریسک چین خوردگی این پروتزها بیش از سایرین است. استفاده از این پروتز برای افراد زیر 18 سال توصیه نمی شود.

پروتز سینه سیلیکونی

جنس این پروتز از ترکیبات گوناگون سیلیکون است و حالت ژل چسبنده دارد. پروتزهای سیلیکونی ایمتی بالایی دارند و بافت آن ها شبیه به بافت سینه است. در صورت آسیب وارد شدن به این پروتزها، مواد آن وارد بدن نمی شود و فضای اطراف پروتز می ریزد. از مزایای این پروتز به حداقل امکان چین خوردگی، کم بودن ریسک پارگی و لمس طبیعی می توان اشاره کرد. البته باید گفت که این نوع پروتز نسبت به سایر پروتزها هزینه بیشتری دارد و به دلیل این که در صورت پاره شدن، مواد آن در داخل خود پروتز محبوس می شود، نیاز به معاینه بیشتری دارد. حداقل سن برای استفاده از پروتزهای سیلیکونی 22 سال است.

نحوه انجام جراحی پروتز سینه

در این جراحی سینه را از محلی برش داده و پروتز را در میان بافت سینه قرار می دهند. برای انتخاب محل برش در جراحی می توانید پیش از جراحی با پزشک خود صحبت کرده و نظر خود را درباره محل برش ها بیان کنید. این پروتز ها در میان بافت های پستان قرار گرفته و به همین دلیل حالت طبیعی تری پیدا میکنند. به طور کلی برش های جراحی پروتز سینه می تواند با سه شکل برش انجام شود.

پروتز می تواند از طریق برش از قسمت زیر بغل درون بدن وارد شود. و یا این برش ها از قسمت دور هاله سینه انجام شود. برش سینه از قسمت زیرین و پایین آن نیز روشی است که برای این جراحی مورد استفاده قرار میگیرد. افرادی که دارای سینه های بزرگی هستند می توانند با جراحی کوچک کردن سینه یا ماموپلاستی سایز سینه خود را کاهش دهند. این مقاله را بخوانید تا اطلاعات کاملی در باره آن بدانید.

در گذشته، زمانی که فرد جراحی پروتز سینه انجام می داد با مشکلاتی مانند پاره شدن پروتز و خارج شدن مایع موجود در آن مواجه می شد. اما خوشبختانه امروزه، با بهبود تکنولوژی و پیشرفت تکنیک ها و ابزارهای پزشکی، عوارض این جراحی به حداقل رسیده است. 

ایمپلنت سینه برای چه خانم هایی مناسب است؟

کاندیدای مناسب پروتز سینه

پروتز سینه برای افراد زیر مناسب است:

  • خانم هایی که به دلیل بیماری هایی مانند سرطان پستان ناچار به تخلیه بخشی از سینه یا تمام آن شده اند؛
  • افرادی که به صورت مادرزادی و ژنتیکی سینه های نامتقارن دارند به گونه ای که شکل آن ها غیرطبیعی است؛
  • زنانی که به دلایل مختلف از جمله لاغری، مشکلات هورمونی یا لاغری بیش از حد سینه های کوچکی دارند؛
  • خانم هایی که به دلیل افزایش سن و یا شیردهی دچار افتادگی سینه شده اند و بافت سینه هایشان تحلیل رفته است؛
  • خانم هایی که به دلیل نقص مادرزادی و ژنتیکی با یک سینه متولد شده اند.

عوارض پروتز سینه چیست؟

پاره شدن پروتز سینه

این جراحی اگر توسط یک جراح سینه خوب و ماهر انجام شود، عملی کم تهاجم و ایمن محسوب می شود. به همین دلیل انتخاب جراح اهمیت بسیار زیادی دارد. اما به طور کلی عوارضی برای این عمل وجود دارد که می توانید با مراجعه به بهترین جراح سینه و همچنین مراقبت های قبل و بعد عمل، این عوارض را به حداقل برسانید.

برخی از عوارض جراحی پروتز سینه به محل برش و بخیه ها مربوط است. باقی ماندن محل برش در جراحی یا خون مردگی و خونریزی از محل برش جراحی بخشی از عوارض این جراحی است. برای جلوگیری از باقی ماندن رد برش ها در جراحی جراح معمولا از کرم های ضد اسکار تجویز می کند. برای کاهش احتمال بروز این عوارض لازم است تا مراقبت های پس از جراحی را به درستی انجام دهید و از انجام فعالیت های سنگین و سخت پس از جراحی خودداری کنید. همچنین احتمال بروز عفونت در محل زخم ها و برش نیز وجود دارد که با رعایت نکات گفته شده می توان احتمال بروز آن را نیز کاهش داد.

عوارض ناشی از جراحی نامناسب پروتز سینه

در صورت عدم مهارت کافی پزشک ممکن است سینه ها شکل نامتقارن پیدا کنند. قرار دادن غیر اصولی و نامناسب پروتز درون بدن می تواند باعث شکل نامناسب سینه ها پس از جراحی شود. برخی عوارض ناشی از جراحی را در قسمت زیر مشاهده می کنید.

  • خون مردگی و یا خونریزی از محل برش
  • جدا شدن زخم در قسمت برش
  • نامتقارن شدن شکل سینه ها بعد از جراحی
  • شکل نامناسب سینه به دلیل قرار دادن غیراصولی و نامناسب پروتز در محل
  • عفونت در محل برش
  • دوران نقاهت طولانی و دیر بهبود یافتن محل برش
  • بی حس شدن سینه و نوک آن به صورت موقت یا همیشگی (این مشکل در بسیاری موارد موقتی است و بعد از حداکثر 2 سال به طور کامل بهبود پیدا می کند)
  • انقباض کپسولی بعد از عمل پروتز سینه
  • نشت پروتز یا پارگی جدار آن
  • ایجاد چین خوردگی روی پوست
  • تجمع مایعات در اطراف پروتز
  • درد همیشگی و ادامه دار
  • جا به جا شدن پروتز در جهت های مختلف
  • لخته شدن خون در رگ ها و بروز مشکلات قلبی و ریوی
  • نیاز به عمل ترمیم
  • باقی ماندن محل برش جراحی

اقدامات لازم قبل از کاشت پروتز سینه

مهم ترین اقدام قبل از ایمپلنت سینه انتخاب یک جراح ماهر و خوب است. بعد از تحقیق کامل و انتخاب جراح خوب، موارد زیر را در به یاد داشته باشید:

  • در زمان مشاوره های اولیه، حتماً خواسته های خود را به پزشک بگویید.
  • اگر داروی خاصی مصرف می کنید، حتماً جراح را از آن مطلع کنید.
  • از 2 هفته قبل از عمل، مصرف داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین و فراورده های آن را قطع کنید.
  • آزمایش هایی را که جراح برایتان تجویز کرده، حتماً انجام دهید.
  • از 2 هفته قبل از عمل، مصرف الکل و سیگار را قطع کنید.
اقدامات قبل از کاشت پروتز سینه

مراقبت‌های بعد از عمل پروتز سینه

بعد از کاشت ایمپلنت مراقبت های زیر را حتماً به یاد داشته باشید به علاوه با مطالعه مقاله مراقبت های بعد از جراحی پروتز سینه می توانید مطالب بیشتری در این باره بدانید.

  • داروهای تجویز شده از جمله آنتی بیوتیک ها و مسکن ها را با دقت و در زمان مقرر مصرف کنید. مصرف به موقع مانع از بروز عفونت و درد می شود.
  • برای استراحت حتماً به صورت طاقباز (به پشت) بخوابید. از خوابیدن روی شکم یا به پهلو خودداری کنید.
  • بخیه های پروتز سینه معمولاً از نوع جذبی هستند. اگر بخیه ها جذبی نباشند، بعد از 1 هفته باید برای کشیدن آن ها به پزشک خود مراجعه کنید.
  • از انجام فعالیت های سنگین یا بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید.
  • سوتین طبی تجویز شده را تا 12 هفته حتی در زمان خواب باید استفاده کنید. این سوتین مانند پانسمان عمل می کند و به شکل گیری بهتر سینه کمک می کند.
  • از مصرف دخانیات و الکل بعد از عمل خودداری کنید.
  • از هفته 6 تا 12 بعد از جراحی پروتز، پروتز در محل نهایی خود قرار می گیرد. به همین دلیل مراقبت صحیح و استفاده از سوتین طبی در این مدت اهمیت دارد.
  • اگر بعد از گذشت چند هفته بعد عمل، دچار گرفتگی در ناحیه عضلات سینه شدید، نگران نشوید این امر طبیعی است. درد در سینه نشانه ترمیم اعصاب عضله است.
  • بعد از 2 هفته، باید به آرامی سینه خود را به صورت دورانی و با فشار کم ماساژ دهید. لوسیون مناسب برای ماساژ سینه را جراحتان معرفی خواهد کرد.
  • در صورت بروز هر گونه علائم غیرطبیعی به پزشکتان مراجعه نمایید.
  • کبودی و ورم بعد از عمل پروتز طبیعی است. برای کاهش این کبودی ها، آبمیوه های طبیعی مصرف کنید.
مراقبت بعد از پروتز

در چه صورت بعد از عمل پروتز سینه به جراح مراجعه کنیم؟

معاینات بعد از این عمل زیبایی سینه ضروری است و باید در فواصل مختلف به پزشک معالجتان مراجعه نمایید. اما در صورتی که هر یک از علائم زیر را مشاهده کردید، خارج از فواصل زمانی معین شده و در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید:

  • بهبود نیافتن تورم و کبودی و یا افزایش آن؛
  • افزایش قرمزی در ناحیه برش؛
  • احساس ضعف شدید بدنی و بی حالی؛
  • خارج شدن ترشحات بدبو یا زردرنگ از محل جراحی؛
  • احساس درد شدید به طوری که مسکن های تجویز شده نیز باعث کاهش درد نشوند؛
  • بروز واکنش های آلرژیک بعد از مصرف داروهای تجویز شده؛
  • تب و احساس حرارت زیاد؛
  • احساس تنگی نفس، درد شدید قفسه سینه و ضربان غیرعادی قلب.
مراقبت های بعد از پروتز سینه

هزینه عمل پروتز سینه

این جراحی در حال حاضر یکی از جراحی های زیبایی به حساب می آید و به همین دلیل هزینه آن شامل بیمه درمانی نمی شود. از طرفی تعیین دقیق قیمت پروتز بستگی به عوامل مختلفی دارد از جمله:

  • میزان تخصص و مهارت جراح سینه
  • میزان مشکلات سینه
  • نوع پروتز
  • کیفیت پروتز

بهتر است برای اطلاع از قیمت جراحی پروتز سینه حتماً برای مشاوره با متخصص و جراح سینه اقدام نمایید. همچنین می توانید مقاله جداگانهخ ای که در این باره نگارش شده است را نیز بخوانید.

سوالات متداول

در انتها می توانید سوالات خود را از دکتر مریم شریفی متخصص جراحی پستان در بخش نظرات بپرسید. همچنین و برای مشاوره و معاینات جراحی می توانید با مطب ایشان تماس حاصل کنید. توجه داشته باشید برای انجام جراحی های زیبایی پزشک مطمئن و ماهری انتخاب کنید تا از روند جراحی خود مطمئن باشید.

متخصص و جراح پستان،سرطان و زیبایی
دکتر مریم شریفی

متخصص و جراح پستان،سرطان و زیبایی، بورد تخصصی جراح دانشگاه علوم پزشکی تهران، فارغ التحصیل دکترای عمومی از دانشگاه علوم پزشکی بابل فارغ التحصیل مقطع تخصصی جراحی عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دارای بورد تخصصی با رتبه برتر از دانشگاه تهران عضو پژوهشکده بیماریهای پستان دانشگاه علوم پزشکی تهران جراح دانشگاه علوم پزشکی تهران عضو جامعه جراحان ایران در حال حاضر جراح دانشگاه علوم پزشکی تهران دوره فلوشیپی جراحی پستان عضو انجمن جراحان ایران فعال در مرکز و پژوهشکده بیماریهای پستان تهران عضو فعال پژوهشکده بیمارستان شریعتی تهران فعال در مرکز بیماریهای پستان جهاد دانشگاهی تهران گذراندن دوره های تکمیلی بیماری و جراحی های پستان

12 thoughts on “پروتز سینه

  1. افسانه - دی ۲۰, ۱۴۰۰ در ۷:۰۰ ق٫ظ

    سلام خانم دکتر در دوران بارداری و شیر دهی میشه جراحی کرد؟

    پاسخ
    • دکتر مریم شریفی - دی ۲۰, ۱۴۰۰ در ۷:۱۴ ق٫ظ

      نه جراحی نباید در این دوارن انجام بشه ولی بعد از جراحی بارداری و شیر دهی موردی نداره

      پاسخ
  2. زیبا - دی ۲۰, ۱۴۰۰ در ۷:۰۱ ق٫ظ

    ممنون خیلی کامل و جامع بود
    دوران نقاهت چقد رطول میکشه بعد از جراحی ؟

    پاسخ
  3. kimiya - دی ۲۰, ۱۴۰۰ در ۷:۰۳ ق٫ظ

    سلام من مربی شنا هستم می حوام پروتز انجام بدم ولی می تسم نتونم یه مدت شنا کنم
    دکت رجان تا چه مدت نمی شه استخر و شنا رفت ممنون میشم جواب بدید

    پاسخ
    • دکتر مریم شریفی - دی ۲۰, ۱۴۰۰ در ۷:۰۹ ق٫ظ

      توصیه میشود تا 6 هفته بعد از جراحی پروتز سینه شنا نکنید

      پاسخ
  4. misha - دی ۲۰, ۱۴۰۰ در ۷:۰۶ ق٫ظ

    خیل متشکر علی بود
    سوالی داشتم ازتون خانم دکتر بعد از جراحی پروتز سینه از همون سوتین های معمول باید استفاده کرد یا متفاوت هست؟

    پاسخ
    • دکتر مریم شریفی - دی ۲۰, ۱۴۰۰ در ۷:۱۱ ق٫ظ

      تا مدتی از سوتین های طبی استفاده میکنید بعد از جراحی

      پاسخ
  5. نگار - دی ۲۰, ۱۴۰۰ در ۷:۰۸ ق٫ظ

    این پروتز ها برای همیشه که ماندگار نیستن تا کی می شه توی بدن باشن تارخ مصرفشون چقدر هست.؟

    پاسخ
    • دکتر مریم شریفی - دی ۲۰, ۱۴۰۰ در ۷:۱۱ ق٫ظ

      بسته به مارک پروتزی که انتخاب میکنید متفاوت هست . به طور معمول 10 تا 15 سال ماندگار هستند و بعد از اون می تونین پروتز جدید جایگیزین کنید.

      پاسخ
  6. Sara - مرداد ۱۳, ۱۴۰۱ در ۸:۵۹ ق٫ظ

    سلام مقاله جامع و کامل بود ممنون، فقط ی سوال خانم دکتر ببخشید بعد از 6 هفته یا دو ماه استراحت با لمس و فشار سینه مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
    و راجبه قیمت، پروتز سیلیکونی خوب که با پرواز هم مشکلی ایجاد نشه، هزینه جراحی حدودا چقدر میشه؟

    پاسخ
    • admin - مرداد ۱۵, ۱۴۰۱ در ۱:۴۰ ب٫ظ

      سلام دوست عزیز
      با پرواز پروتز مشکلی پیدا نمی کنه
      بعد از دو ماه مشکلی نداره

      پاسخ

پاسخ

مدت زمان مطالعه ۲۳ دقیقه